Abonnementsbetingelser for Klub SKØL

1. Betaling og fornyelse

Betaling for abonnementet trækkes automatisk hver måned på dit betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk, medmindre andet er oplyst.

 

2. Ændringer til abonnement eller stamdata

Som abonnementskunde kan du lave ændringer eller opsige dit abonnement ved at kontakte os enten telefonisk, på mail eller ved personligt fremmøde i butikken.

3. Levering/Afhentning

Din månedlige KLUB SKØL pakke skal hentes indenfor den aktuelle måned. Du skal selv afhente din månedlige Klub SKØL-pakke og gratis fadøl i vores butik i Skibbrogade 55, 4400 Kalundborg i vores almindelige åbningstid. Klub SKØL-pakken sendes ikke. Din månedlige gratis fadøl skal indløses inden for den gældende måned. Der kan ikke spares sammen til senere indløsning. Pakken må ikke nydes i butikken.

4. Indhold

Vi vælger de 5 øl i hver månedspakke ud fra diversitet, nyhedsværdi, pris m.m. Vi forbeholder os retten til suverænt at sammensætte en ølpakke vi synes passer til Klub SKØL. Øllene i pakken kan ikke byttes til andre varer i butikken.

5. Leveringsdato og frekvens

Vi vil altid bestræbe os på at have månedspakken klar til den første uge i hver måned. Vi forbeholder os dog retten til at udskyde eller fremskynde en Klub SKØL pakke med få dage, såfremt logistiske forhold såsom forsinkelser fra distributører m.m. gør det fordelagtigt. I disse tilfælde vil vi bestræbe os på at oplyse dig i god tid.

6. Varsling

Vi forbeholder os retten til at invitere til de, for Klub SKØL, særlige VIP arrangementer med kort varsel. Vi bestræber os dog på at invitere med så god varsel som muligt.

7. Fortrydelsesret

Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret fra du har modtaget dine første varer. Det forudsætter dog at du ikke har åbnet varerne og at varene, efter vores vurdering, er blevet opbevaret og håndteret kvalitetsmæssigt forsvarligt.

8. Opsigelse

Abonnementet forudbetales altid og løber, indtil det opsiges. Abonnementet kan opsiges ved at kontakte os via e-mail eller telefon. Vi forbeholder os retten til at opsige et abonnement til enhver tid. Frist for opsigelse er d. 15. i en måned. Der er ingen binding.

9. Ændringer og forbehold

Såfremt prisen for dit abonnement ændres vil du blive adviseret i god tid, med mulighed for at opsige dit abonnement før ændringen træder i kraft.

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på tlf. 30407037 / 30407027 eller på skoelbryg@gmail.com

Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.